• mariagerfjordguiden på facebook
 •  
 • mobilmenu

Naturlegepladsen ved Fyrkat

Ved Vikingecenteret Fyrkat findes en usædvanlig flot mytologisk naturplads. Temaet for legepladsen er de nordiske guder.

Ud over de kunstfærdige og inspirerende legeredskaber, er der mulighed for at lytte til myter i "fortælle hulen" og man kan også slå op i "Den store gude bog" og se de flotte billeder af Nordiske guder og læse sagn fra den gang Thor herskede over himmelrummet.

Der er offentlig adgang til selve legepladsen.

 • Information

  Sådan finder du vej!

  Naturlegepladsen ved Fyrkat:

  Adresse: Fyrkatvej 37B, 9500 Hobro.

  Arden Naturlegeplads:

  Kør til Mejerivej (helt nede for enden) 9510 Arden.

  Naturlegepladsen i Mariager:

  I den store rundkørslen på Randersvej i Mariager, skal du køre ad Klostergade. Ca. 100 meter op ad vejen på højre hånd, kommer naturlegepladsen.

Naturlegepladsen i Arden

I et moseområde i Arden er der anlagt en pragtfuld naturlegeplads med mulighed for overnatning, grill og en masse andet godt. På et tilstødende område er der sat en gruppe dådyr ud som man kan færdes inde hos og fodre med medbragte godter.

Naturlegepladsen Ligger helt for enden af Mejerivej, 9510 Arden.

Naturlegepladsen i Mariager

Naturlegepladsen er hyggelig og ligger lige op af Munkholm anlægget, et parklignende skovområde, hvor der er høje løvtræer og mange små vandløb. 

Du finder Naturlegepladsen ved at pejle efter den store rundkørslen på Randersvej. Her skal du dreje op ad Klostergade. Ca. 100 meter op ad gaden, på højre hånd, kommer naturlegepladsen.
Du kan parkere ved supermarkedet, ved siden af rundkørslen.

 •